• Ερμού 41, 4ος όροφος, 54624,Θεσσαλονίκη
  • 2310 279069
  • zissis@vouroutzis.gr

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Ζήσης Χ. Βουρουτζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ολοκληρώνοντας τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στο Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον τομέα των Τεχνολογιών Περιβάλλοντος στην Περιβαλλοντική Νομοθεσία του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής ίδιου Πανεπιστημίου.

Ο Ζήσης Χ. Βουρουτζής είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων και ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία, παρέχοντας τις υπηρεσίες του, μεταξύ άλλων, σε δεκάδες επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής σε όλη την Ελλάδα.

Είναι συγγραφέας νομικών βιβλίων ήδη από το έτος 2012, τα οποία εκδίδονται από τις Εκδόσεις Σάκκουλα (βλ. σχετική καρτέλα).

Σημαντική σημείωση: Προς αποφυγή σύγχυσης, σημειώνεται ότι ανέκαθεν ο Ζήσης Χ. Βουρουτζής διατηρούσε το γραφείο του επί της οδού Ερμού 41 στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχει κατέλθει ποτέ ως υποψήφιος για οποιοδήποτε αξίωμα σε καμία εκλογική διαδικασία ούτε έχει υπάρξει ποτέ μέλος πολιτικού κόμματος ή συνεργάτης ανεξάρτητου υποψηφίου.
Προγραμματίστε μια συνάντηση